De Stentor

Uitleg verkiezing

Verdient jouw Clubheld dit jaar ook een Award? Vanaf 26 oktober kan je jouw clubheld nomineren en meteen stemmen!

Stemperiode van 26 oktober t/m 16 november 2016
De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland, waarbij er per gemeente maximaal 2 winnaars zijn: de populairste clubheld met de meeste stemmen en de beste clubheld met de hoogste beoordelingscijfers (stemmers geven een rapportcijfer voor betrokkenheid, enthousiasme en inzet/beschikbaarheid). Gemeentewinnaars ontvangen een mooie oorkonde.

WIN € 10.000,- voor jouw club
Naast de gemeentelijke titels zijn er ook 15 regiotitels te winnen. 1 van de 15 regiowinnaars wordt door de vakjury verkozen tot de landelijke winnaar. De landelijke winnaar wint € 10.000,-, te besteden voor zijn/haar club. De nummers 2 t/m 15 winnen een Bol.com waardecheque t.w.v. €400,-. Lees hier hoe de regiowinnaars en de landelijke winnaar worden verkozen. Lees hier ook de verkiezingsvoorwaarden. Met jouw stem maak je tevens kans op de Ford Fiesta Titanium.

Gratis promotiemateriaal
Laat jouw vrienden, collega’s en clubgenoten weten dat je genomineerd bent en roep iedereen op om vanaf 26 oktober 2016 te stemmen. Maak daarbij gebruik van het gratis promotiemateriaal dat beschikbaar is.

Terugblik 2015
Wil je weten hoe de eerste editie van de verkiezing verlopen is? Bekijk hier de terugblik.

© 2016 De Persgroep. Alle rechten voorbehouden.
Volg ons
© 2016 De Persgroep. Alle rechten voorbehouden.